Over Advieskantoor FinaTax

 

Dick Minkes - Advieskantoor FinaTaxIk ben Dick Minkes, ik run als eigenaar FinaTax. Ik ben geboren en getogen in de omgeving van Dordrecht en Rotterdam. In mijn eigen advieskantoor kan ik echt de passie voor mijn vak uitoefenen. Die passie ligt in het helpen van ondernemers om tot oplossingen te komen voor hun administratieve, fiscale en financiële vragen vanuit échte belangstelling voor de mensen achter de cijfers. Het draait bij FinaTax dus niet alleen om de cijfers, maar juist ook om de persoonlijke aanpak. Daarom investeren wij veel tijd en energie in onze klanten. Want pas op het moment dat wij het hele verhaal achter uw ‘harde’ cijfers kennen, kunnen wij u de slimste oplossingen bieden.

Door mijn opleidingen tot Register Belastingadviseur, Master Financial Planner en Estate Planner beheers ik alle facetten van het financiële en fiscale beroep. Ik sta gevraagd en ongevraagd aan uw zijde voor financieel en zakelijk advies én voor persoonlijke vraagstukken. Ik behoud hierbij het overzicht en denk altijd heel goed mee met de ondernemer, zodat echt alle opties boven tafel komen en u tot weloverwogen beslissingen en oplossingen kan komen.

Mijn lange werkervaring bij de (grotere) accountantskantoren en als lid van een maatschap bij een kleine accountants- en belastingadviesorganisatie, zorgt ervoor dat ik een scherp oog heb voor de financiële, juridische en fiscale verhoudingen. Hierbij richt ik mij altijd op de mens achter de vraagstelling of het probleem. En met mijn creatieve denkvermogen kom ik tot oplossingen zodat u als ondernemer gedegen verder kunt met de toekomst.

 

Eveline Minkes - Advieskantoor FinaTaxMijn belangrijkste zakenpartner is mijn vrouw, Eveline Minkes. Ook zij heeft de opleidingen tot Master Financial Planner, Register Belastingadviseur en Estate Planner voltooid en zij heeft eveneens een lange werkervaring bij de (grotere) accountantskantoren. Ik kan dus prima met haar klankboorden.

Daarnaast is Eveline ook mediator en zij zal op dit gebied dus uw aanspreekpunt zijn. In 2007 is Eveline haar eigen praktijk in scheidingsbemiddeling gestart: de Scheidingsplanner Hilversum – Bilthoven – Soest. Door haar financiële achtergrond, werkervaring en opleidingen is zij een specialist in het regelen van een scheiding waarbij een eigen bedrijf in het spel is.

 

Daarnaast werk ik nog met een aantal samenwerkingspartners nauw samen zoals Key2Finance te Almere voor ondersteuning op het administratieve vlak en loonadministraties en met Pieter Kok, registeraccountant te Utrecht voor accountants technische vraagstukken en second opinions.

Nader met ons kennismaken?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of over FinaTax? Neem dan contact met ons op voor direct antwoord op uw vraag. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Doe het gerust, het verplicht u tot niets. Mail naar info@finatax.nl, wij nemen direct contact met u op.