Belastingvraagstukken worden steeds complexer

Als ondernemer heeft u te maken met veel soorten belastingen, zoals de inkomsten-, omzet-, vennootschaps- en loonbelasting. Maar de fiscale wetten en regels veranderen continu. En belastingvraagstukken worden steeds complexer. Wij volgen de fiscale ontwikkelingen op de voet en vertalen de fiscale wet- en regelgeving naar op maat gesneden adviezen op het gebied van btw, loonbelasting of een fiscaal optimale jaarrekening. Daarbij denken wij graag proactief mee over fiscaal-strategische mogelijkheden voor uw onderneming of organisatie. En natuurlijk verzorgen wij ook graag uw periodieke aangifteverplichtingen en de controle van uw belastingaanslagen en beschikkingen. Met FinaTax heeft u uw zaken op fiscaal gebied goed voor elkaar en profiteert u van een maximaal bedrijfsresultaat.

Persoonlijke aanpak

In de aanpak van FinaTax staat een goede, persoonlijke relatie met u en met de fiscale autoriteiten voorop. Bij FinaTax draait het namelijk niet alleen om de cijfers, maar juist ook om het verhaal achter die cijfers. Dus ook om u, de ondernemer. U kunt dus altijd op onze betrokkenheid, kennis en ervaring rekenen. Wij vertegenwoordigen u dan ook graag als gesprekspartner met de Belastingdienst. Bijvoorbeeld voor constructief overleg voorafgaand aan uw beslissingen, maar ook achteraf door het aantekenen van bezwaar of beroep tegen onjuiste beslissingen van de Belastingdienst.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij FinaTax kunt u terecht voor belastingadvies op het gebied van:

  • Uw fiscale positie, fiscale optimalisering en planning
  • BTW, loonbelasting, omzetbelasting en jaarrekening
  • Opstellen belastingaangifte
  • Second opinion
  • Controleren aanslagen en beschikkingen
  • Bijstand bij boekenonderzoek
  • Bezwaar- en beroepsprocedures

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of over FinaTax? Neem contact met ons op voor direct antwoord op uw vraag. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail naar info@finatax.nl, wij nemen direct contact met u op.