Een zorgvuldige administratie = een gezonde financiële huishouding

Een gezonde financiële huishouding van uw onderneming begint bij een zorgvuldige en tijdige administratie. Maar elke ondernemer wenst meer productieve uren te maken en wil het liefst geen kostbare tijd verliezen aan het verzorgen van de administratie en/of fiscale zaken. Ook de wet- en regelgeving op dit gebied is complex en aan veranderingen onderhevig, met name op het gebied van loonadministratie. En de technologische ontwikkelingen gaan snel, de papieren loonstrook ligt alweer ver achter ons. Als met al kan dit een ondernemer veel tijd kosten, tijd die u wellicht graag anders wilt besteden. FinaTax kan u bij uw loonadministratie en het opstellen van jaarrekeningen helpen. Maar ook administratieadvies behoort tot ons vakgebied, wij kijken graag met u mee of uw administratie aan de heersende regels en standaarden voldoet en of er misschien slimmere oplossingen ingezet kunnen worden.

Persoonlijke aanpak

In de aanpak van FinaTax staat een goede, persoonlijke relatie met u voorop. Bij FinaTax draait het namelijk niet alleen om de cijfers, maar juist ook om het verhaal achter die cijfers. Dus ook om u, de ondernemer. U kunt dus altijd op onze betrokkenheid, kennis en ervaring rekenen. Het traject starten we daarom altijd met een diepgaand intakegesprek. We leren eerst u en uw onderneming graag kennen voordat we een advies kunnen geven of met uw loonadministratie of jaarrekeningen aan de slag kunnen gaan. Zodra uw hulpvraag en alle relevante informatie inzichtelijk is, stellen we een plan van aanpak op waarin we ook vastleggen wat wij voor u gaan doen en wat u eventueel zelf gaat oppakken.

Lees meer over onze diensten voor uw administratie

Meer weten?

Wilt u meer informatie over FinaTax of over onze dienstverlening op het gebied van administratie? Neem dan contact met ons op voor direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail naar info@finatax.nl en wij nemen direct contact met u op.